Известие

Collapse
No announcement yet.

помагайте ако можете

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• помагайте ако можете

имам алфа 155 ,1.8 ТС 127 к.с. на газ Проблема е че прекасва, отпускам педала на газта и пак натискам и върви. На мокро време го прави много може би нещо се мокри обаче и на сухо време го има обаче по слабо. Дайте акъл ако знаете от какво може да е.

Първоначално публикувано от jozepe2 Покажи съобщение
    имам алфа 155 ,1.8 ТС 127 к.с. на газ Проблема е че прекасва, отпускам педала на газта и пак натискам и върви. На мокро време го прави много може би нещо се мокри обаче и на сухо време го има обаче по слабо. Дайте акъл ако знаете от какво може да е.
    ми кабели и свещи огледай първо, особенно ако ефекта го има и на газ и бензин. Ако си с оригиналните кабели е съвсем нормално на тия години... Същото важи и за свещите.

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Подкрепям - конденз по капака за свещите и по кабелите - последните дори не е нужно да са мокри, за да правят проблем.
      С един мултицет лесно може да се провери всеки кабел - от завода излизат със 5.5 килоома съпротивление, и за 15-18 години е вероятно да са паднали на поне 7-8 ... ако работят изобщо
      Отделно самата изолация като се напука предизвиква същия проблем - хубав оглед и замерване препоръчвам аз.
      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
        Подкрепям - конденз по капака за свещите и по кабелите - последните дори не е нужно да са мокри, за да правят проблем.
        С един мултицет лесно може да се провери всеки кабел - от завода излизат със 5.5 килоома съпротивление, и за 15-18 години е вероятно да са паднали на поне 7-8 ... ако работят изобщо
        Отделно самата изолация като се напука предизвиква същия проблем - хубав оглед и замерване препоръчвам аз.
        Аз и 10 килоомов кабел съм имал и работеше без проблем. Проблемът е старата изолация. Иначе кабелът е с 5 килоома при свещта + 1 килоом при бобината = 6. Реално те си работят старите кабели, ама не баш.

Даването на газ, води до пристрастяване!
        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

някой ако е имал сащия проблем и мисли че може да е от нещо друго да пише. Ще ми бъде от полза

Comment

E колегите са ти казали . Щом плете тая кола имаш проблем в запалителната система . Почвай от свещите , на какъв пробег са , после кабели . Аз лично ги мокря за да видя как е изолацията .От написаното не се вижда проблема на газ ли е , на бензин ли е . Дай повечко инфо...
            LANCIA DEDRA 2.0 8V Turbo INTEGRALE
            LANCIA THEMA 2.0 8V
            ALFA ROMEO 155 1.8 8V Silverstone
            ALFA ROMEO 155 1.9 turbo D

Comment

Предимно я карам на газ но и на бензин прекъсва. Незнам дали е от същото или от друго

Comment

Първоначално публикувано от jozepe2 Покажи съобщение
                Предимно я карам на газ но и на бензин прекъсва. Незнам дали е от същото или от друго
                Ти ако очакваш някой да ти каже на 100% "от ей тва е" особено без да е погледнал колата, няма как да стане
                Казваме ти най-често срещания проблем
                Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Working...
                X