имам алфа 155 ,1.8 ТС 127 к.с. на газ Проблема е че прекасва, отпускам педала на газта и пак натискам и върви. На мокро време го прави много може би нещо се мокри обаче и на сухо време го има обаче по слабо. Дайте акъл ако знаете от какво може да е.
Известие
Collapse
No announcement yet.
помагайте ако можете
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от jozepe2 Покажи съобщениеимам алфа 155 ,1.8 ТС 127 к.с. на газ Проблема е че прекасва, отпускам педала на газта и пак натискам и върви. На мокро време го прави много може би нещо се мокри обаче и на сухо време го има обаче по слабо. Дайте акъл ако знаете от какво може да е.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
-
Подкрепям - конденз по капака за свещите и по кабелите - последните дори не е нужно да са мокри, за да правят проблем.
С един мултицет лесно може да се провери всеки кабел - от завода излизат със 5.5 килоома съпротивление, и за 15-18 години е вероятно да са паднали на поне 7-8 ... ако работят изобщо
Отделно самата изолация като се напука предизвиква същия проблем - хубав оглед и замерване препоръчвам аз.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеПодкрепям - конденз по капака за свещите и по кабелите - последните дори не е нужно да са мокри, за да правят проблем.
С един мултицет лесно може да се провери всеки кабел - от завода излизат със 5.5 килоома съпротивление, и за 15-18 години е вероятно да са паднали на поне 7-8 ... ако работят изобщо
Отделно самата изолация като се напука предизвиква същия проблем - хубав оглед и замерване препоръчвам аз.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
E колегите са ти казали . Щом плете тая кола имаш проблем в запалителната система . Почвай от свещите , на какъв пробег са , после кабели . Аз лично ги мокря за да видя как е изолацията .От написаното не се вижда проблема на газ ли е , на бензин ли е . Дай повечко инфо...LANCIA DEDRA 2.0 8V Turbo INTEGRALE
LANCIA THEMA 2.0 8V
ALFA ROMEO 155 1.8 8V Silverstone
ALFA ROMEO 155 1.9 turbo D
Comment
-
Първоначално публикувано от jozepe2 Покажи съобщениеПредимно я карам на газ но и на бензин прекъсва. Незнам дали е от същото или от друго
Казваме ти най-често срещания проблемVideo meliora proboque deteriora sequor.
Comment
Comment